top of page

Meidän Tarina

OI000224-2.jpg

Juho "Salo" Lindström 

Ruoan laittoon kipinän löysin ammattikoulun aikana ensimmäisen kerran taitaja kisoihin osallistumisella. Ruoanlaitossa pääsen toteuttamaan itseäni.

 

Luonnehdin itseni kilpailuhenkiseksi ja tykkään kehittää ja haastaa itseäni. Mielestäni hyvä annos koostuu yksinkertaisilla, mutta laadukkailla raaka-aineilla.

 

Lumme Catering kuvastaa mielestäni hyvin meitä ja itseäni; kilpailuhenkinen, halu kehittyä, laadukkailla raaka-aineilla ja yksinkertaisella ruoalla valmistettu yritys, josta huumoria ei puutu.  

OI000238-2.jpg

"Tää on vaa bistro"

OI000087-2.jpg

Olli "Ulle" Lankinen

Kiinnostus kokkaamiseen on lähtenyt jo pienenä kotikeittiöstä. Ruuanlaitto on aina ollut osana elämää, mutta ei kumminkaan aina ammattina. Työskennellessä ruokamyynnin parissa useita vuosia kiinnostuin kehittämään osaamistani lisää ja hain opiskelemaan ruokatuotannon johtoa. Tämän myötä siirryin myös keittiö puolen tehtäviin, jotka ovat siitä lähtien vieneet mennessään.

Olen aina kokenut yrittäjyyden mielenkiintoisena vaihtoehtona ja tilaisuuden tullen innostuin heti oman yrityksen perustamisesta. Tärkeintä omassa yrityksessä on päästä toteuttamaan omia ideoita ja ohjata toimintaa haluamaansa suuntaan.

Suosikki kasvis on ehdottomasti monikäyttöinen kotimainen kukkakaali, joka taittuu niin lisukkeeksi kuin pää raaka-aineeksi.

OI000175-2.jpg

"Yhteistyöllä eteenpäin"

bottom of page